Știri

„Florin Talpan acuză pe Gigi Becali într-un nou proces: Adevărul despre o relație periculoasă”

today6 februarie 2024 1

Fundal
share close
„Florin Talpan acuză pe Gigi Becali într-un nou proces: Adevărul despre o relație periculoasă”

Acest articol discută continuarea conflictului dintre Florin Talpan și Gigi Becali, evenimente care în ultima perioadă par să se intensifice. Florin Talpan, ajuns în prim plan, nu intenționează să facă pași înapoi. În contextul acestui conflict, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, își exprimă părerea față de Talpan și explică cum ar reuși să calmeze spiritele în cazul conflictului dintre CSA Steaua București și FCSB.

**Florin Talpan continuă războiul cu Gigi Becali și FCSB:„Publicitate. Nu e prost deloc”**

Dumitru Dragomir interpretează strategia lui Florin Talpan ca o formă de publicitate, menționând că nu este „prost deloc”. În ciuda criticilor obișnuite, Dragomir admite că ar angaja pe Talpan ca jurist dacă se afla în nevoie.

**Cum a rezolva fostul președinte al LPF conflictul dintre CSA Steaua București și FCSB: „În trei luni echipa ar avea drept de promovare”**

Dragomir rezumă planul său de a rezolva conflictul dintre CSA Steaua București și FCSB, implicând un impulsionar a investițiilor și stabilirea unei baze solide pentru tinerii sportivi.

**Dumitru Dragomir, reacție după ce Talpan l-a dat din nou în judecată pe Gigi Becali**

Exprimându-și punctul de vedere, Dragomir comentează ultimele acțiuni ale lui Talpan și sugerează că Gigi Becali nu este intimidat de acestea.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns