Știri

Fiul unei femei din Drobeta Turnu Severin este principalul suspect în cazul morții mamei sale, presupunându-se că ar fi consumator de droguri.

today3 martie 2024

Fundal
share close
Fiul unei femei din Drobeta Turnu Severin este principalul suspect în cazul morții mamei sale, presupunându-se că ar fi consumator de droguri.O crimă șocantă a avut loc în Drobeta Turnu Severin

O crimă șocantă a avut loc noaptea trecută într-un apartament din Drobeta Turnu Severin. Victima, o femeie în vârstă de 54 de ani, a fost ucisă de propriul fiu.

Vecinii au relatat că au auzit zgomote puternice provenind din apartamentul femeii, iar ulterior au văzut tânărul fiind condus de poliție.

Investigațiile preliminare sugerează că motivul crimei ar fi un conflict în familie, însă ancheta este în desfășurare pentru a clarifica toate detaliile și circumstanțele în care s-a petrecut această tragedie.

Familia și comunitatea locală sunt șocate de această crimă și își exprimă compasiunea față de femeia decedată. Autoritățile au asigurat că vor face tot posibilul pentru a aduce făptașul în fața justiției și pentru a face lumină în acest caz într-un timp cât mai scurt posibil.


Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20622935

Scris de: ManeleMania

Rate it