Știri

Firma lui Werner Keul, prietenul de golf al lui Klaus Iohannis, pierde un proces în instanță legat de clubul frecventat de președinte

today3 aprilie 2024 1

Fundal
share close
Firma lui Werner Keul, prietenul de golf al lui Klaus Iohannis, pierde un proces în instanță legat de clubul frecventat de președinteAfaceristul sibian Wernel Keul și clubul de golf de la Pianu de Jos

Afaceristul sibian Wernel Keul deține clubul de golf de la Pianu de Jos, un loc de relaxare și distracție pentru iubitorii acestui sport elegant.

Recent, clubul de golf de la Pianu de Jos a fost vizitat de președintele României și soția sa, Carmen, care au ales să petreacă un weekend relaxant în această locație frumoasă. Aceștia au apreciat frumusețea peisajului și serviciile de înaltă calitate oferite de clubul de golf.

Wernel Keul este cunoscut în rândul comunității locale pentru pasiunea sa pentru golf și pentru modul în care a transformat clubul de la Pianu de Jos într-un loc de referință pentru iubitorii acestui sport.

Clubul de golf de la Pianu de Jos oferă o gamă variată de facilități, cum ar fi terenuri bine întreținute, echipament de închiriat, cursuri de golf pentru începători și avansați, precum și un club house elegant unde vizitatorii se pot relaxa și socializa.

Prin implicarea sa activă în promovarea sportului de golf și prin oferirea de servicii de calitate, afaceristul sibian Wernel Keul a contribuit la dezvoltarea acestei activități în regiune și la atragerea unui public din ce în ce mai numeros în clubul de la Pianu de Jos.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20650427

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns