Știri

Fără controale la Frontieră: Primul Zbor din Austria a Aterizat pe Aeroportul Otopeni

today1 aprilie 2024

Fundal
share close
Fără controale la Frontieră: Primul Zbor din Austria a Aterizat pe Aeroportul OtopeniPrimii oameni care au trecut fără control la Aeroportul Otopeni

Primii oameni care au trecut fără control la Aeroportul Otopeni au venit cu o cursă din Austria. Această situație a avut loc în urma noilor reguli din spațiul Schengen.

Noi reguli din Schengen

Recent, au fost implementate noi reguli în spațiul Schengen în urma pandemiei de COVID-19. Aceste reguli impun anumite restricții și controale suplimentare pentru persoanele care călătoresc între statele membre. În acest context, la Aeroportul Otopeni din București, s-a produs o situație neobișnuită în care un grup de călători a trecut fără control din Austria în România. Această scăpare a avut loc din cauza unei erori administrative sau a unor probleme tehnice în sistemul de control de la frontieră.

Reacția autorităților

Autoritățile române au intervenit imediat și au identificat persoanele care au trecut fără control la frontieră. Acestea au fost ulterior supuse unor verificări amănunțite pentru a se asigura că respectă regulile de sănătate și securitate impuse de pandemie. Incidentul a stârnit îngrijorare în rândul opiniei publice și a ridicat întrebări cu privire la eficiența măsurilor de control la frontieră. Autoritățile au asigurat că vor investiga cu atenție cauza acestei scăpări și vor lua măsuri pentru a preveni un incident similar în viitor.
Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20649735

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns