Știri

Eroul care a scos din flăcări un bărbat surprins de o explozie este un jandarm numit Flavius și se afla în afara serviciului.

today4 martie 2024 2

Fundal
share close
Eroul care a scos din flăcări un bărbat surprins de o explozie este un jandarm numit Flavius și se afla în afara serviciului.Jandarmul din Argeș devine erou salvând un cetățean dintr-o casă cuprinsă de flăcări

Un jandarm din Argeș a devenit erou după ce a salvat un cetățean surprins de o explozie, chiar în momentul în care casa acestuia era cuprinsă de flăcări.

Evenimentul a avut loc într-o dimineață, când jandarmul a fost alertat de zgomotul unei explozii. Acesta a reacționat imediat și s-a deplasat la locația indicată, unde a descoperit casa în flăcări și proprietarul blocat în interior.

Chiar sub pericolul iminent de prăbușire a acoperișului casei, jandarmul a intrat în casa în flăcări și l-a salvat pe cetățeanul surprins de explozie. Cu abilitățile și pregătirea sa, jandarmul a reușit să îl scoată pe proprietar în siguranță, punându-și propria viață în pericol.

Actul de curaj și sacrificiu al jandarmului din Argeș a fost lăudat de comunitate și autorități, devenind un adevărat erou local. Acest gest exemplar demonstrează devotamentul și profesionalismul cu care jandarmii își desfășoară misiunea de protejare a cetățenilor și de menținere a ordinii publice.

Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20623920

Scris de: ManeleMania

Rate it