Știri

„Dramatic incident la Spitalul Județean Vaslui: Un pacient cade de la etajul patru în încercarea de evadare dintr-un salon COVID”

today2 martie 2024 4

Fundal
share close
„Dramatic incident la Spitalul Județean Vaslui: Un pacient cade de la etajul patru în încercarea de evadare dintr-un salon COVID”Încercare tragică de evadare în Vaslui

Un bărbat internat la Spitalul Județean din Vaslui a încercat să fugă din unitate, dar în urma unui incident nefericit a căzut pe geam și acum se află în stare critică în urma rănilor suferite.

Detalii despre incident

Potrivit martorilor oculari, bărbatul internat a încercat să evadeze folosind o fereastră a spitalului ca ieșire. În ciuda eforturilor personalului medical de a-l opri, bărbatul a reușit să deschidă fereastra și să încerce să fugă.

Starea bărbatului

Din păcate, în timp ce încerca să iasă pe fereastră, bărbatul a căzut de la înălțime și a suferit leziuni grave. Personalul medical a intervenit imediat și l-a transportat de urgență în sala de operație, unde este în prezent supus unei intervenții chirurgicale complexe.

Reacția autorităților

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a clarifica circumstanțele în care s-a produs această tentativă de evadare și pentru a stabili eventualele neglijențe care ar fi putut duce la acest incident tragic.

Familia bărbatului a fost informată despre starea sa și primește sprijin din partea personalului spitalului în aceste momente dificile.

Încercarea de evadare a bărbatului a șocat comunitatea locală și a ridicat semne de întrebare cu privire la securitatea și supravegherea pacienților internați în unitățile medicale.

Concluzie

Sperăm ca bărbatul să se recupereze și să-și revină în urma acestui incident tragic. Incidentul servește ca un avertisment cu privire la necesitatea unei supravegheri mai atente a pacienților în spital și la importanța respectării regulilor și procedurilor de siguranță.

Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20622149

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns