Știri

„Dramatic incident în Columbia: Un elicopter cu turiști lovește o clădire în timpul unui tur scenic”

today1 martie 2024 2

Fundal
share close
„Dramatic incident în Columbia: Un elicopter cu turiști lovește o clădire în timpul unui tur scenic”Turisti aproape de moarte intr-un accident cu elicopterul in Columbia

Mai multi turisti care zburau cu un elicopter in Columbia au trait momente de groaza dupa ce aparatul de zbor s-a lovit de o cladire. Incidentul a avut loc in timp ce turistii se aflau in excursie pentru a admira peisajele spectaculoase din zona. Conform marturiilor pasagerilor, pilotul elicopterului a incercat sa evite cladirea la ultima clipa, insa a fost prea tarziu si aparatul a lovit cu putere structura cladirii. La impact, geamurile elicopterului s-au spart iar pasagerii au tras un semnal de alarma in speranta ca vor fi salvati. Din fericire, echipajul de interventie a sosit rapid la fata locului si a reusit sa scoata turistii din elicopter. Acestia au fost transportati la un spital din apropiere pentru ingrijiri medicale, insa, cu toate ca au suferit raniri minore, toti au scapat cu viata. Autoritatile locale au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele exacte ale incidentului si pentru a evita astfel de situatii periculoase in viitor. Este foarte important ca regulile de siguranta sa fie respectate cu strictete in astfel de excursii turistice pentru a preveni evenimente nefericite precum acesta.

Concluzie

Incidentul cu elicopterul din Columbia a fost cu adevarat socant pentru turistii implicati, insa norocul a fost de partea lor de aceasta data si au scapat fara rani grave. Este esential ca operatorii de turism sa respecte toate normele de siguranta pentru a asigura calatoria in conditii optime si fara riscuri pentru turisti. Speram ca autoritatile vor trage invatamintele necesare din acest incident pentru a preveni astfel de evenimente in viitor.
Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20621719

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns