Știri

Doi copii au fost loviți de un șofer beat într-un tragic accident din județul Constanța

today3 aprilie 2024

Fundal
share close
Doi copii au fost loviți de un șofer beat într-un tragic accident din județul Constanța
Doi copii au fost loviți de un șofer beat într-un tragic accident din județul ConstanțaAccident grav în Constanța: Șoferul beat lovește doi copii și se înființează într-un cap de pod

Un accident tragic a avut loc în Constanța, unde un șofer sub influența alcoolului a lovit doi copii și apoi s-a înfipt cu mașina într-un cap de pod, provocând pagube semnificative.

Potrivit martorilor, șoferul se deplasa cu viteză și în mod imprudent pe strada aglomerată, iar la un moment dat a pierdut controlul mașinii și a lovit cei doi copii care se aflau pe trotuar.

Imediat după impact, mașina a fost proiectată în capul de pod de pe marginea drumului, cauzând daune serioase atât vehiculului, cât și structurii de sprijin a podului.

La fața locului au intervenit de urgență echipele de poliție și ambulanță, care au acordat primul ajutor copiilor răniți și au transportat șoferul la spital pentru investigații suplimentare.

Din fericire, copiii au fost transportați la spital cu răni ușoare, dar șoferul va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Autoritățile recomandă tuturor șoferilor să respecte regulile de circulație și să evite consumul de alcool înainte de a se urca la volan, pentru a preveni astfel tragediile ca cea de astăzi.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20651339

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns