Știri

Dinu Săraru a murit la Spitalul Universitar București, în prezența soției sale.

today4 martie 2024 2

Fundal
share close
Dinu Săraru a murit la Spitalul Universitar București, în prezența soției sale.
Dinu Săraru a murit la Spitalul Universitar București, în prezența soției sale.A murit Dinu Săraru la vârsta de 92 de ani

În lumea culturală românească a avut loc o mare pierdere astăzi odată cu trecerea în neființă a cunoscutului om de teatru și scriitor Dinu Săraru, la vârsta de 92 de ani. Acesta a murit la Spitalul Universitar de București, unde se afla internat în ultima perioadă.

Dinu Săraru va rămâne în memoria noastră ca un promotor al culturii și artei, care și-a dedicat întreaga viață teatrului și literaturii. A fost un renumit regizor, actor și dramaturg, contribuind semnificativ la dezvoltarea scenei teatrale românești.

În afara activității sale teatrale, Dinu Săraru a fost și un prolific scriitor, publicând numeroase volume de proză și eseuri. Operele sale au fost apreciate atât de criticii literari, cât și de publicul larg.

Moartea lui Dinu Săraru lasă un gol imens în lumea artistică din România, iar contribuția sa la cultura românească va fi mereu apreciată și rememorată.

Familia, prietenii și colegii lui Dinu Săraru sunt alături în aceste momente dificile, iar memoria și opera sa vor trăi în inimile celor care l-au cunoscut și admirat.


Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20623310

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns