Știri

Diana Șoșoacă se supune autorității carabinierilor italieni și încheie transmisia în direct: „Asta este, o să oprim acum difuzarea live”

today4 martie 2024 1

Fundal
share close
Diana Șoșoacă se supune autorității carabinierilor italieni și încheie transmisia în direct: „Asta este, o să oprim acum difuzarea live”
Diana Șoșoacă se supune autorității carabinierilor italieni și încheie transmisia în direct: „Asta este, o să oprim acum difuzarea live”În premieră, senatoarea Diana Șoșoacă a evitat o ceartă cu polițiștii, însă nu cu cei din România, ci cu carabinierii italieni. Senatoarea controversată a fost implicată într-un incident în Italia, unde a refuzat să poarte mască într-un supermarket și a fost amendată.

Refuzul de a purta mască

Diana Șoșoacă se afla într-un supermarket din Italia când a fost abordată de carabinieri și rugată să își pună mască de protecție, conform regulilor anti-COVID. Însă senatoarea a refuzat și a argumentat că nu este obligată să poarte mască.

După discuții aprinse cu forțele de ordine, Diana Șoșoacă a fost amendată. Cu toate acestea, senatorul nu a recunoscut vreo greșeală și a susținut că își va apăra drepturile în continuare.

Reacții contradictorii

Reacțiile privind acest incident au fost împărțite. Unii o susțin pe Diana Șoșoacă pentru că și-a apărat convingerile, în timp ce alții o critică pentru că nu a respectat regulile impuse de autoritățile italiene.

Indiferent de păreri, incidentul rămâne o mostră a controverselor în care este implicată senatoarea cu privire la măsurile anti-COVID și drepturile individuale.

Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20623464

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns