Știri

„Descoperă funcția secretă a butonului de pe iPhone care îți va schimba modul de utilizare!”

today7 februarie 2024 2

Fundal
share close
„Descoperă funcția secretă a butonului de pe iPhone care îți va schimba modul de utilizare!”
„Descoperă funcția secretă a butonului de pe iPhone care îți va schimba modul de utilizare!”

IPhone-ul, cu renumele său consolidat și funcționalitatea sa superioră, a cucerit utilizatorii de smartphoneuri la nivel global. Cu toate acestea, se pare că acest telefon inovator de la Apple mai are încă câteva trucuri ascunse în mâneca sa, inclusiv un buton „secret” aflat în spatele dispozitivului.

Descoperați butonul ascuns pe care majoritatea utilizatorilor de iPhone îl trec cu vederea

IPhone s-a distins întotdeauna pe scena smartphone-urilor, încă de la lansarea sa, cu designul său impresionant de minimalist și setul său de funcții cu adevărat revoluționare. Compania producătoare, Apple, a reușit să-și stabilească dominația fermă pe piață.

Apple continuă să-și reinventeze produsul în fiecare an, nevoile în continuă schimbare ale utilizatorilor fiind abordate prin lansarea de noi modele. Totuși, se pare că există încă unele caracteristici neexplorate ale acestui telefon care scapă atenției majorității utilizatorilor.

Chiar dacă ești un utilizator de iPhone de ceva vreme, s-ar putea să nu fi descoperit încă un detaliu interesant – dispozitivul are un buton „secret” ascuns în plain sight. Acest buton discret are, de fapt, un rol semnificativ.

Ne eludând atenția pe spatele dispozitivului se află un buton numit „Back Tap”. Cum o sugerează și numele, este activat prin simpla atingere. Funcționalitatea acestuia este la fel de impresionantă ca și ingenuitatea ascunderii sale.

Cum funcționează și cum se activează butonul Back Tap

Acest buton nu se găsește pe toate modelele iPhone, ci doar pe cele lansate post-2020. Prin a sa simplă atingere, utilizatorii pot deschide Siri sau Control Center, printre alte funcții.

Butonul Back Tap aduce și o soluție mai eficientă pentru a face capturi de ecran, care, în mod conventional, implica apăsarea simultană a butoanelor de blocare și volum. Acest buton „secret” face procesul mult mai ușor.

Activarea caracteristicii Back Tap este un proces simplu – trebuie doar să navigați în setările dispozitivului. Selectați „Accesibilitate” și apoi „Touch”. Dacă derulați pagina, veți găsi opțiunea „Back Tap”.

Odată activat, iPhone-ul vă va solicita să decideți cum preferați să se activeze caracteristica – fie la două apăsări consecutive, fie la trei. Alegeți opțiunea care vă convine cel mai bine.

Prin adăugarea funcției Back Tap, creatorii de la iPhone au urmărit simplificarea utilizarii dispozitivului. Aceasta creează o interfață intercativă ce vine în beneficiul utilizatorului în mod constant.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns