Știri

Declarațiile lui Cătălin Cîrstoiu despre Nicușor Dan și Piedone

today27 martie 2024 1

Fundal
share close
Declarațiile lui Cătălin Cîrstoiu despre Nicușor Dan și Piedone
Declarațiile lui Cătălin Cîrstoiu despre Nicușor Dan și PiedoneCandidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei comentează declarațiile lui Nicușor Dan

Candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a răspuns acuzațiilor lui Nicușor Dan, afirmând că acesta a greșit atunci când a sugerat că ar fi controlat de PSD. De asemenea, candidatul a apreciat că actualul primar de sector, Piedone, va fi un foarte bun primar de sector.

Respunsul candidatului la acuzațiile lui Nicușor Dan

Candidatul a declarat că Nicușor Dan greșește atunci când susține că ar fi sub controlul PSD, subliniind faptul că el este independent și lucrează pentru binele capitalei, fără a fi influențat de nicio altă formațiune politică.

Apărarea primarului de sector, Piedone

Referitor la declarația că Piedone va fi un foarte bun primar de sector, candidatul a argumentat că acesta are experiență în administrație și în gestionarea problemelor specifice sectorului, fiind capabil să facă față provocărilor și să aducă îmbunătățiri în comunitatea respectivă.

În final, candidatul PSD-PNL a subliniat importanța alegerilor locale și a necesității unui dialog constructiv între toți actorii implicați în viața politică a Capitalei, pentru a asigura o guvernare eficientă și transparentă.

Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20644282

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns