Știri

decât sora ei, Oana Matache.

today6 februarie 2024 1

Fundal
share close
decât sora ei, Oana Matache.

Delia și sora sa, Oana Matache, au o diferență de vârstă de nouă ani, fapt care a influențat dinamica relației lor în copilărie. Cântăreața, în vârstă de 42 de ani, a recunoscut că nu i-a fost ușor să adopte rolul de soră mai mare și că s-a simțit uneori stânjenită de prezența Oanei în cercul ei de prieteni. Cu toate dificultățile, cele două surori rad astăzi amuzate de situațiile petrecute în trecut.

# **Ce diferență mare de vârstă există între Delia și sora ei, Oana Matache**

*Delia Matache*, cântăreață cunoscută și juraată la show-ul iUmor, are o soră, *Oana Matache*, cu care a dezvăluit că există o diferență de vârstă de nouă ani.

## **Cum se înțelegeau Delia și Oana Matache în copilărie?**

Într-un interviu, *Delia* a recunoscut că relația de soră mai mare nu a fost mereu una ușoară, având tendința să-și „chinuie” sora mai mică și să se simtă rușinată de prezența ei în compania prietenilor. Cu toate acestea, acum, cele două surori privesc cu amuzament la trecut.

### **Oana Matache despre copilăria cu Delia**

Oana a admis că, deși Delia era adesea enervantă și nedreaptă, ea înșiși era probabil la fel de enervantă, urmându-și sora peste tot. Astăzi, surorile privesc perioada cu amuzament, râdând la amintirile din copilărie.

## **Relația actuală dintre Delia și Oana Matache**

*Delia* menționează că, în ciuda diferențelor ocasionale, cele două surori nu s-au certat serios din adolescență, alegând să trateze situațiile cu umor și amuzament.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it