Știri

De ce antrenorul Zeljko Kopic nu a salutat galeria după victoria lui Dinamo cu Hermannstadt? Explicații detaliate despre absența sa din tribune.

today29 februarie 2024

Fundal
share close
De ce antrenorul Zeljko Kopic nu a salutat galeria după victoria lui Dinamo cu Hermannstadt? Explicații detaliate despre absența sa din tribune.Andrei Nicolescu explică absența salutului lui Zeljko Kopic către galeria lui Dinamo

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Zeljko Kopic, nu a salutat galeria lui Dinamo după victoria obținută în meciul disputat pe stadionul „Arcul de Triumf”. În urma acestui gest, multe speculații au apărut în presă cu privire la motivul pentru care antrenorul croat a ales să nu felicite suporterii echipei adverse.

De ce nu a salutat Zeljko Kopic galeria lui Dinamo?

Potrivit declarațiilor lui Andrei Nicolescu, antrenorul secund al lui FC Hermannstadt, motivul pentru care Zeljko Kopic nu a salutat galeria lui Dinamo a fost unul strict personal. Nicolescu a explicat că antrenorul principal al echipei s-a confruntat cu o serie de probleme personale care l-au afectat emoțional în ziua meciului și l-au determinat să se retragă rapid în vestiar după terminarea partidei.

Reacții din partea suporterilor

Această decizie a stârnit reacții mixte din partea suporterilor ambelor echipe. Unii fani au înțeles situația dificilă prin care trecea antrenorul croat și au transmis mesaje de susținere, în timp ce alții au considerat gestul său ca fiind lipsit de fair-play și nerespectuos față de suporterii echipei adverse.

În ciuda acestui incident, Andrei Nicolescu a subliniat faptul că relația de respect reciproc între cele două echipe nu a fost afectată și că FC Hermannstadt își menține dorința de a promova fair-play-ul și bunul comportament în fotbal.


Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20620095

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns