Știri

„Cristina Spătar dezvăluie o infecție care îi afectează starea de sănătate”

today6 februarie 2024 5

Fundal
share close
„Cristina Spătar dezvăluie o infecție care îi afectează starea de sănătate”

**Cristina Spătar se confruntă cu probleme de sănătate din cauza unei infecții oculare, provocate de purtarea îndelungată a lentilelor de contact și a genei false. Vedeta avertizează femeile să fie mai atente atunci când folosesc aceste produse de înfrumusețare.**

**H1: Vedeta Cristina Spătar suferă de o infecție oculară**

Cunoscuta cântăreață și personalitate TV, Cristina Spătar, a ajuns la spital cu o *infecție severă la ochi*, provocată de lentilele de contact pe care le-a purtat pentru un timp prea îndelungat și lipiciul folosit pentru genele false.

**H2: Cum au reacționat fanii la această situație**

Starea de sănătate a Cristinei i-a surprins pe fani, care au fost nevoiți să afle despre situație de pe rețelele de socializare, unde vedeta a postat mai multe imagini de pe patul de spital.

**H3: Avertisment pentru femei**

Spătar a folosit această situație neplăcută pentru a învăța femeilor o lecție importantă despre frumusețe și sănătate. Ea le recomandă femeilor să fie prudente atunci când utilizează gene false și lentile de contact, împărtășind din propria sa experiență cu aceste produse.

Cântăreața a declarat că, deși se confruntă cu un nivel ridicat de disconfort, a fost hotărâtă să participe la un eveniment la care fusese invitată, „*Revelionul Artiștilor*”, și a reușit să se mobilizeze, în ciuda durerilor pe care le-a suportat.

**H2: Spătar încă se află sub tratament**

Cristina Spătar a dezvăluit că este încă sub tratament de la incident și descrie durerile cu care se confruntă ca fiind „*groaznice*”. Totodată, precizează că a ajuns de urgență la spital, unde a început tratamentul pentru infecția oculară.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it