Știri

Criminalul în serie Grigore Bota, care a ucis 11 oameni, este în libertate.

today7 aprilie 2024

Fundal
share close
Criminalul în serie Grigore Bota, care a ucis 11 oameni, este în libertate.Eliberarea lui Grigore Bota, cel mai de temut criminal în serie din România

Grigore Bota, cunoscut ca „Călăul de boschetari”, a fost eliberat recent din închisoare. El este considerat cel mai de temut criminal în serie din România de după Revoluție, fiind responsabil pentru moartea a 11 oameni.

Bota a devenit celebru pentru cruzimea sa și pentru modul în care a ales victimele, adesea dormind în boscheți și atacând oamenii nevinovați. Supranumit „Călăul de boschetari”, el a stârnit un puternic val de frică în întreaga țară în timpul activității sale criminale.

Eliberarea lui Bota a stârnit îngrijorare în rândul publicului și al autorităților, dat fiind istoricul său violent și faptul că mulți consideră că el prezintă un pericol pentru societate. Cu toate acestea, conform legii, el a ispășit pedeapsa și a avut dreptul la eliberare condiționată.

Mulți se tem acum de posibilitatea ca Bota să comită noi crime și de eficacitatea sistemului de justiție penală în România. Autoritățile au declarat că vor monitoriza cu atenție activitățile lui Bota și că vor lua măsuri în cazul în care există vreo suspiciune privind implicarea sa în activități criminale.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20654597

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns