Știri

Confruntare violentă într-un sat din Maramureș. Forțele de intervenție au transportat răufăcătorii în dubițe

today5 martie 2024 1

Fundal
share close
Confruntare violentă într-un sat din Maramureș. Forțele de intervenție au transportat răufăcătorii în dubițeScandal violent in satul Chelinta din Maramures

In satul Chelinta din Maramures, doua familii rivale s-au luat la bataie intr-un incident violent care a fost oprit de interventia mascatilor. Scandalul a izbucnit brusc si autoritatile au intervenit rapid pentru a restabili ordinea.

Desi motivele exacte ale conflictului nu au fost dezvaluite, se pare ca tensiunile dintre cele doua familii erau in crestere de mai mult timp. In final, situatia a degenerat intr-o bataie cu pumnii si picioarele, iar localnicii au cerut ajutorul fortelor de ordine pentru a opri violenta.

Mascatii au reusit sa separa partile implicate si au reusit sa ii retina pe cei care au fost considerati principalii instigatori. Au fost aplicate amenzi si s-au facut cercetari pentru stabilirea tuturor faptelor si vinovatilor.

Locuitorii satului au ramas socati de violenta care a izbucnit si spera ca astfel de incidente sa nu se mai repete in viitor. Autoritatile au tras un semnal de alarma cu privire la importanta rezolvarii conflictelor pasnic si evitarea escaladarii acestora.


Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20624062

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns