Știri

„Complotul Bonelor: Ronald Gavril dezvăluie detalii incendiare despre scenele intense ale iubitei sale, Anamaria Prodan! Interviu exclusiv”

today7 februarie 2024 5

Fundal
share close
„Complotul Bonelor: Ronald Gavril dezvăluie detalii incendiare despre scenele intense ale iubitei sale, Anamaria Prodan! Interviu exclusiv”

Ronald Gavril și Anamaria Prodan au luat parte la premierea filmului Complotul Bonelor, aparent emoționați. Într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, au împărtășit emoțiile lor resimțite la acest eveniment.

Boxerul Ronald Gavril a participat la eveniment alături de iubita sa, Anamaria Prodan. A recunoscut că a avut emoții puternice, neobișnuite pentru el. „A fost important să fiu lângă ea. Este un eveniment major al vieții sale și am simțit că pot să o susțin” a declarat el. Anamaria a adăugat: „Are un suflet minunat și sunt sigură că va reuși să gestioneze stresul.”

În ciuda faptului că Anamaria este obișnuită cu astfel de evenimente, a admis că și ea a avut emoții, în special la gândul că sunt priviți și potențial judecați. Cu toate acestea, ea a afirmat că nu are temeri în legătură cu filmul și a adăugat: „Suntem perfecți, așa că nu vor avea ce să critice.”

Ronald a mai spus că va fi o experiență neplăcută să o vadă pe Anamaria sărutând pe alt bărbat în film, chiar și dacă știe că scenele sunt pur ficțiune.

În prezent, Anamaria împarte timpul dintre filmare, reality show și relația cu Ronald. Deși are o viață agitată, ea reușește să găsească echilibrul. „Noul sezon este proiectul vieții mele”, a declarat ea. Va fi momentan însoțită de Ronald în turneul de promovare al filmului, dar și în show-ul Prodanca.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns