Știri

Colegii Andreei, studenta ucisă din Timișoara, au făcut un gest emoționant în memoria ei.

today29 martie 2024

Fundal
share close
Colegii Andreei, studenta ucisă din Timișoara, au făcut un gest emoționant în memoria ei.
Colegii Andreei, studenta ucisă din Timișoara, au făcut un gest emoționant în memoria ei.Colegii Andreei, studenta ucisă din Timișoara, au făcut un gest emoționant în memoria ei

Andreea, o studentă de 21 de ani din Timișoara, a fost ucisă recent, șocând comunitatea universitară și pe cei din jurul ei. Colegii ei au decis să îi aducă un omagiu și să păstreze vie memoria ei prin gesturi speciale.

Tânăra va fi înmormântată joi, iar colegii ei s-au organizat pentru a-i aduce un ultim omagiu. Aceștia au pregătit o slujbă religioasă în memoria Andreei și au depus flori și lumânări în fața locului unde aceasta a fost găsită ucisă.

Gestul lor emoționant a fost apreciat de toți cei care au cunoscut-o pe Andreea și au fost afectați de tragicul eveniment. Colegii ei au transmis mesaje de condoleanțe familiei tinerei și au promis să nu o uite niciodată.

Tragedia care a avut loc a adus un val de durere și tristețe în rândul comunității academice din Timișoara, însă gesturile de compasiune și solidaritate ale colegilor Andreei au arătat că nu vor lăsa memoria ei să se piardă.

Andreea va fi înmormântată cu respect și cu gânduri bune din partea celor care au cunoscut-o și au apreciat-o. Gestul colegilor ei în memoria Andreei va rămâne un simbol al solidarității și sprijinului în momente de suferință și tragedie.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20646476

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns