Știri

Cinci copii din Galați, malnutriți și agresați de bunici. Unul dintre frați s-a decis să ceară ajutorul Poliției după ani de abuzuri

today28 martie 2024

Fundal
share close
Cinci copii din Galați, malnutriți și agresați de bunici. Unul dintre frați s-a decis să ceară ajutorul Poliției după ani de abuzuri
Cinci copii din Galați, malnutriți și agresați de bunici. Unul dintre frați s-a decis să ceară ajutorul Poliției după ani de abuzuriCinci copii din Galați, înfometați și bătuți de bunici

Un caz extrem de șocant a fost descoperit în Galați, unde cinci copii au fost supuși unor tratamente inumane de către bunicii lor. Timp de ani de zile, acești copii au trecut prin chinuri greu de descris.

Conform investigațiilor autorităților, cei cinci copii, cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, au fost ținuți în condiții de mizerie și au fost înfometați sistematic de către bunicii lor. Aceștia nu primeau suficientă hrană și apă, fiind supuși unor privațiuni greu de imaginat pentru copiii de o asemenea vârstă.

Mai mult decât atât, copiii au fost și bătuți cu cruzime de către bunici, suferind atât pe plan fizic, cât și pe plan mental. Trauma pe care acești copii au suferit-o va lăsa cu siguranță urme adânci, iar recuperarea lor va fi un proces lung și dificil.

Autoritățile au intervenit în acest caz și au plasat copiii în grija unor asistenți maternali specializați în astfel de situații. Cei doi bunici au fost reținuți și urmează să fie judecați pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Acest caz cutremurător din Galați ne reamintește de importanța vigilentei noastre în protejarea drepturilor copiilor și în asigurarea că aceștia sunt în siguranță și protejați de orice formă de abuz sau neglijare.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20645239

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns