Știri

„Cel mai spectaculos gol din Cupa Angliei: Tiki Taka englezesc la superlativ! Uitați-vă la acest moment senzațional!” (inclusiv video)

today7 februarie 2024 3

Fundal
share close
„Cel mai spectaculos gol din Cupa Angliei: Tiki Taka englezesc la superlativ! Uitați-vă la acest moment senzațional!” (inclusiv video)

**Southampton marchează o victorie impresionantă în Cupa Angliei**

***Southampton* a triumfat în meciul cu *Watford* în Cupa Angliei**, obținând o victorie spectaculoasă de 3-0. Ei își continuă călătoria în Cupa Angliei cu o confruntare cu Liverpool, după meciuri de tandrem împotriva lui Watford, încheiate cu o victorie clară și pregătite pentru cel mai mare test.

**Scurt rezumat al meciului**
_Sekou Mara_ a deschis scorul pentru _Southampton_ în minutul 52, încurajând echipa și asigurându-le avansul. Aceasta a fost dublată în minutul 58 de _Che Adams_, stabiliind astfel un scor final de 3-0 pentru _Southampton_. În optimile de finală, _Southampton_ va întâlni **Liverpool**.

**Alte rezultate importante în Cupa Angliei**
Pe lângă succesele Southampton, _Coventry_ a reușit de asemenea un avans imens după o victorie categorică împotriva lui _Sheffield Wednesday_, cu un scor de 4-1. Seria de victorii ale _Coventry_ continuă, cu o confruntare împotriva lui _Maidstone_ în optimi.

**_Leeds_** a obținut, de asemenea, o calificare spectaculoasă în „optimile” Cupei Angliei prin victoria obținută împotriva lui _Plymouth_ după 4-1 în prelungiri. În alte rezultate ale competiției, **Blackburn** se va întâlni cu Newcastle, **Bournemouth** cu Leicester, **Wolves** cu Brighton și **Luton** cu Manchester City.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns