Știri

Care este motivul pentru care Cătălin Cîrstoiu a decis să candideze pentru funcția de primar al Bucureștiului: ”Este necesar să schimbăm complet modul în care clasa politică privește Capitala”

today22 martie 2024

Fundal
share close
Care este motivul pentru care Cătălin Cîrstoiu a decis să candideze pentru funcția de primar al Bucureștiului: ”Este necesar să schimbăm complet modul în care clasa politică privește Capitala”Candidatul PSD-PNL pentru funcția de primar al Capitalei

Candidatul comun al PSD și PNL pentru funcția de primar al Capitalei a decis să intre în cursa electorală din dorința de a aduce schimbări pozitive în București.

El a declarat că motivul principal pentru care a decis să candideze este dorința sa de a contribui la îmbunătățirea vieții locuitorilor orașului și la dezvoltarea acestuia într-un mod durabil și echitabil.

Planurile pentru București

Candidatul a prezentat câteva dintre planurile sale pentru București, printre care se numără:

1. Infrastructură

Intenționează să investească în modernizarea și extinderea infrastructurii orașului, inclusiv în reabilitarea străzilor, trotuarelor și parcărilor, precum și în dezvoltarea rețelelor de transport public.

2. Mediu înconjurător

Promite să acorde o atenție deosebită protejării mediului înconjurător, prin implementarea unor politici de gestionare a deșeurilor mai eficiente și prin promovarea transportului ecologic și a spațiilor verzi în oraș.

3. Educație și cultură

Dorește să sprijine educația de calitate și accesibilă pentru toți copiii din București, precum și să promoveze cultura și arta în oraș prin organizarea de evenimente culturale și sprijinirea instituțiilor de cultură.

Prin aceste planuri și angajamentul său față de binele orașului, candidatul speră să obțină încrederea locuitorilor și să câștige funcția de primar al Capitalei.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20640137

Scris de: ManeleMania

Rate it