Știri

Bărbat din Suceava taie cu toporul toate cablurile din bloc din cauza semnalului slab la internet

today23 februarie 2024 6

Fundal
share close
Bărbat din Suceava taie cu toporul toate cablurile din bloc din cauza semnalului slab la internetGest extrem al unui bărbat din Suceava

Un bărbat din Suceava a fost surprins tăind cablurile din bloc din cauza semnalului slab la internet.

Locuitorii unui bloc din Suceava au rămas șocați când au văzut un bărbat tăind cu un topor cablurile de internet din clădire. Individul, extrem de revoltat de semnalul slab la internet, a decis să ia măsuri extreme pentru a-și exprima frustrarea.

Blocul a rămas fără conexiune la internet după gestul bărbatului, iar autoritățile au fost alertate imediat. A fost nevoie de intervenția polițiștilor pentru a-l opri pe individ și a-l escorta la secția de poliție pentru audieri.

Acest gest extrem a ridicat multe semne de întrebare în comunitatea locală și a stârnit discuții aprinse pe rețelele de socializare. Mulți au condamnat acțiunea bărbatului, afirmând că există modalități mai civilizate de a rezolva problemele legate de conectivitate.

În urma incidentului, bărbatul riscă să fie amendat sau chiar să fie acționat în instanță de către furnizorul de servicii de internet. Autoritățile au atras atenția că astfel de acțiuni nu sunt acceptate și că există alte modalități legale de rezolvare a problemelor legate de serviciile de comunicații.

În final, gestul extrem al bărbatului din Suceava servește drept avertisment că frustrările legate de tehnologie nu ar trebui să ducă la acțiuni impulsive și ilegale care pot afecta comunitatea și pot avea consecințe grave pentru autorul lor.

Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20616133

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns