Știri

Bărbat din Galați înjunghiat mortal de cumnatul său în prezența mamei acestuia

today23 martie 2024

Fundal
share close
Bărbat din Galați înjunghiat mortal de cumnatul său în prezența mamei acestuia
Bărbat din Galați înjunghiat mortal de cumnatul său în prezența mamei acestuiaTragedie în Galați: Un bărbat înjunghiat mortal de către cumnatul său

Un bărbat din Galați a fost înjunghiat mortal, joi după-amiază, chiar de către cumnatul său. Soacra victimei a asistat la scenele șocante.

Tragedia a avut loc într-un cartier rezidențial din Galați, unde doi bărbați, cumnat și cumnatul său, au fost implicați într-o dispută care s-a încheiat tragic. Potrivit martorilor, agresorul l-a înjunghiat pe bărbatul cu care era în conflict, iar acesta a decedat la scurt timp după incident.

În momentul atacului, soacra victimei se afla în apropiere și a fost șocată de ceea ce a văzut. Ea a sunat imediat la serviciile de urgență, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului înjunghiat.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul. Agresorul a fost reținut în vederea continuării investigațiilor, iar autoritățile urmează să stabilească ce a condus la escaladarea conflictului dintre cei doi bărbați.

Familia victimei și comunitatea din Galați sunt puternic afectate de această tragedie și speră ca justiția să își facă cursul în acest caz. Momentan, nu au fost făcute publice alte detalii legate de identitatea victimelor sau a agresorului.
Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20640885

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns