Știri

Avocatul victimelor fraților Tate: „Vor să fugă din România”

today13 martie 2024 3

Fundal
share close
Avocatul victimelor fraților Tate: „Vor să fugă din România”
Avocatul victimelor fraților Tate: „Vor să fugă din România”

Jack Beeston, avocatul reprezentând victimele care au depus plângeri împotriva fraţilor Tate, aduce acuzații serioase împotriva acestora.

El afirmă că frații Tate încearcă să părăsească România pentru a evita problemele legale, replicând astfel modul în care au părăsit Marea Britanie acum câțiva ani.

„Suntem reprezentanţii femeilor britanice care au planificat să demareze un proces civil împotriva lui Andrew Tate în Regatul Unit încă din începutul anului trecut. Ele au înaintat plângeri la Poliţie între 2013 şi 2015, însă investigaţia penală a fost închisă. Avem cunoştinţă despre un grup diferit de victime din Regatul Unit.

Fraţii Tate au fost eliberați. Instanțele amână extrădarea lor în Marea Britanie. Există acuzații separate legate de aceeași perioadă de timp. Din aceasta se poate deduce că există o perioadă extinsă în care frații Tate sunt acuzați de comiterea mai multor infracțiuni, iar pe parcursul anchetelor, s-au relocat în România,” a declarat Jack Beeston.

Curtea de Apel Bucureşti a decis amânarea extrădării fraţilor Andrew şi Tristan Tate în Marea Britanie până la rezolvarea dosarului în care sunt implicați în România, judecătorii hotărând ca ei să fie eliberați.

Scris de: ManeleMania

Rate it