Știri

Avertizare RO-Alert emisă în județul Tulcea în urma atacurilor rusești, perturbând liniștea locuitorilor.

today24 martie 2024 1

Fundal
share close
Avertizare RO-Alert emisă în județul Tulcea în urma atacurilor rusești, perturbând liniștea locuitorilor.Avertizare de la ISU Tulcea legată de atacurile rusești asupra Ucrainei

În timpul nopții trecute, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Tulcea a emis o avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert pentru locuitorii din județ. Avertizarea a fost legată de atacurile rusești asupra Ucrainei.

În contextul tensiunilor din regiunea Ucrainei și a escaladării conflictului, autoritățile din Tulcea au decis să informeze locuitorii cu privire la situația actuală și să le ofere recomandări pentru a fi în siguranță.

Este important ca oamenii să fie vigilenți și să urmeze cu atenție instrucțiunile autorităților în astfel de situații de criză. RO-Alert este un sistem de avertizare rapidă și eficientă care îi ajută pe cetățeni să fie informați cu privire la riscurile și pericolele la care sunt expuși și să acționeze în consecință.

În fața unei situații de conflict sau a unor evenimente cu caracter urgență, este esențial ca oamenii să rămână calmi, să evite propagarea informațiilor false și să urmeze ghidurile oficiale emise de autorități.

ISU Tulcea continuă să monitorizeze evoluția situației și să ofere sprijin și informații locuitorilor din județ pentru a face față în mod eficient oricăror situații de urgență sau calamități.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20642875

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns