Știri

Avertizare meteo de cod galben pentru viscol, ploi abundente și vânt puternic. Regiuni vizate conform alertei emise de ANM

today24 martie 2024 1

Fundal
share close
Avertizare meteo de cod galben pentru viscol, ploi abundente și vânt puternic. Regiuni vizate conform alertei emise de ANM
Avertizare meteo de cod galben pentru viscol, ploi abundente și vânt puternic. Regiuni vizate conform alertei emise de ANMAvertizări meteorologice emise de Administrația Națională de Meteorologie

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis mai multe avertizări de tip cod galben pentru diverse fenomene meteo periculoase. Printre acestea se numără:

Viscol

Un cod galben de viscol a fost emis pentru anumite zone din țară, cu rafale puternice de vânt care pot provoca scăderea vizibilității și dificultăți în desfășurarea activităților de zi cu zi.

Ploi

Anumite regiuni se confruntă cu avertizări de ploi abundente, care pot duce la inundații locale și creșterea riscului de alunecări de teren. Este important ca locuitorii din aceste zone să fie precauți și să ia măsuri de siguranță.

Vânt puternic

Codul galben de vânt puternic a fost emis pentru anumite zone, cu rafale care pot atinge viteze ridicate și pot provoca pagube materiale. Este recomandat să se ia măsuri de protecție împotriva vântului și să se evite deplasările în zone deschise și expuse.

Ninsori

Pentru unele regiuni, a fost emis cod galben de ninsori, ceea ce poate aduce dificultăți în trafic și condiții periculoase de drum. Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție sporită și să respecte regulile de circulație.

Este important să fim precauți și să respectăm recomandările autorităților în astfel de situații în care fenomenele meteorologice pot afecta viața și siguranța noastră.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20642862

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns