Știri

Avansând spre munți, autostrada Pitești-Sibiu se apropie de finalizare până la Curtea de Argeș, prevăzută pentru anul viitor.

today23 martie 2024

Fundal
share close
Avansând spre munți, autostrada Pitești-Sibiu se apropie de finalizare până la Curtea de Argeș, prevăzută pentru anul viitor.Vesti bune privind stadiul lucrărilor la Autostrada Piteşti-Sibiu!

Lucrările la Autostrada Piteşti-Sibiu avansează rapid, iar tronsonul 4 al acestei autostrăzi este în prezent în lucrare intensivă. Recent, au fost filmate imagini cu drona pentru a oferi o perspectivă asupra progresului lucrărilor.

Imaginile filmate cu drona arată echipamente grele în mișcare, muncitori la lucru și segmente din autostradă deja finalizate. Se poate observa cum infrastructura rutieră este pusă în locul, iar gradul de pregătire al terenului pentru construcție este evident.

Aceste imagini demonstrează faptul că lucrările la Autostrada Piteşti-Sibiu sunt într-un ritm accelerat și că se fac progrese semnificative pe tronsonul 4 al acestei autostrăzi. Odată finalizată, această autostradă va contribui la facilitarea transportului rutier între cele două orașe și va îmbunătăți infrastructura de transport din această zonă a României.

Este îmbucurător să vedem că proiectul Autostrăzii Piteşti-Sibiu avansează într-un mod pozitiv și că se fac eforturi pentru finalizarea sa în cel mai scurt timp posibil.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20640932

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns