Știri

Arbitrul delegat la meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari acuzat de Mihai Rotaru de un „act criminal” pentru decizia care a „mutilat pe Bancu”

today25 februarie 2024 4

Fundal
share close
Arbitrul delegat la meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari acuzat de Mihai Rotaru de un „act criminal” pentru decizia care a „mutilat pe Bancu”
Arbitrul delegat la meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari acuzat de Mihai Rotaru de un „act criminal” pentru decizia care a „mutilat pe Bancu”Mihai Rotaru, nemulțumit de arbitrajul din meciul Universitatea Craiova – FC Voluntari

Președintele Universității Craiova, Mihai Rotaru, a fost extrem de nemulțumit de arbitrajul din ultimul meci al echipei sale împotriva FC Voluntari. Principalul motiv al nemulțumirii sale a fost arbitrajul delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA), care i-a pus pe lista arbitrilor pentru această partidă un oficial care nu este pe placul său.

Mihai Rotaru consideră că arbitrajul a fost partizan și că arbitrul respectiv a favorizat echipa oaspete, FC Voluntari. Această situație i-a enervat pe patronul oltenilor, care a făcut mai multe declarații aprinse la adresa arbitrajului și a deciziilor luate în timpul meciului.

Deși rezultatul final al meciului a fost unul echitabil, cu o remiză 1-1, Mihai Rotaru a fost extrem de critic la adresa arbitrajului și a deciziilor luate în timpul partidei. El consideră că echipei sale i s-a făcut o mare nedreptate și promite că va face demersuri pentru ca astfel de situații să nu se mai repete în viitor.

În final, Mihai Rotaru a subliniat importanța unui arbitraj corect și imparțial în fotbal și a subliniat că va continua să lupte pentru dreptate în această privință.


Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20616973

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns