Știri

„Aprecierile lui Mircea Lucescu despre prietenia sa cu Dan Șucu și George Copos”

today6 februarie 2024 2

Fundal
share close
„Aprecierile lui Mircea Lucescu despre prietenia sa cu Dan Șucu și George Copos”

Mircea Lucescu, fost antrenor la Dinamo Kiev, este dorit în Giulești în urma declarației lui Dan Șucu, acționarul majoritar al lui Rapid. Lucescu a oferit laude lui Șucu și George Copos, fost finanțator Rapid. Șucu insistă că aducerea lui Lucescu în Giulești este un obiectiv major pentru Rapid în 2024.

**Mircea Lucescu elogiază conducerea Rapidului**

Fostul antrenor al lui Dinamo Kiev, **Mircea Lucescu**, a vorbit admirativ despre conducerea clubului Rapid. Într-un interviu recent, el i-a comparat pe **Dan Șucu**, acționarul majoritar, și pe fostul finanțator, **George Copos**.

***Dan Șucu este un om pe care îl admir, Copos e prietenul meu.***

Apreciind managementul clubului, Lucescu a subliniat că ambiția lui Șucu este complementată de experiența sa în afaceri și de angajamentul față de club.

**Dan Șucu vizează aducerea lui Mircea Lucescu la Rapid**

Șucu a anunțat că aducerea lui Mircea Lucescu în Giulești este obiectivul său principal pentru 2024. Într-un interviu oferit la **FANATIK SUPERLIGA**, Șucu a subliniat că ar fi fantastic dacă Lucescu s-ar încadra în proiectul Rapid.

***Mircea Lucescu este nu doar un mare antrenor, este în primul rând un mare om de fotbal.***

Apreciind contribuția lui Lucescu la fotbalul românesc, Șucu a împărtășit speranța că îl poate atrage pe antrenor la Rapid.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns