Știri

Angajații Poștei Române declanșează greva, impactul asupra plăților pensiilor în aprilie.

today2 aprilie 2024

Fundal
share close
Angajații Poștei Române declanșează greva, impactul asupra plăților pensiilor în aprilie.Grevă la Poșta Română, de luni, 1 aprilie

Reprezentanții Poștei Române au anunțat că luni, 1 aprilie, va avea loc o grevă a angajaților, ceea ce va afecta livrarea corespondenței și a pensiilor în acea zi.

Compania Națională Poșta Română a făcut un apel către toți clienții să își planifice tranzacțiile sau plățile pentru altă zi, întrucât este posibil ca livrarea să fie întârziață din cauza grevei anunțate.

Este recomandat ca toți cei care așteaptă pensii sau alte corespondențe importante să își reorganizeze programul și să țină cont de posibilele întârzieri care pot apărea ca urmare a grevei angajaților Poștei Române.

Poșta Română va face eforturi pentru a minimiza disconfortul creat de grevă și pentru a recupera cât mai rapid posibil activitatea normală de distribuție a corespondenței și pensiilor.

Este recomandat să urmăriți comunicatele oficiale ale Poștei Române pentru a fi la curent cu evoluțiile situației și eventualele schimbări de program legate de livrare.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20650338

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns