Știri

„Andrei Preda „Gogoașă”, dezvăluiri șocante după condamnare: Mesajul său sincer pentru Peluza Sud și Adrian Mititelu”

today6 februarie 2024 3

Fundal
share close
„Andrei Preda „Gogoașă”, dezvăluiri șocante după condamnare: Mesajul său sincer pentru Peluza Sud și Adrian Mititelu”

**Andrei Preda „Gogoașă”, fostul lider al galeriei FC U Craiova, a primit o condamnare de 1 an și 4 luni de închisoare cu suspendare pentru conducerea unui vehicul fără permis. Preda, care se află în Canada, a reacționat la sentință și a criticat dur poziția lui Adrian Mititelu și situația galeriei echipei.**

# Andrei Preda, condamnat la închisoare cu suspendare

Pe 6 februarie, instanța a anunțat că **Andrei Preda „Gogoașă”** a fost condamnat la 1 an și 4 luni de închisoare pentru conduita ilicită la volan. Deși condamnarea include închisoarea, Preda nu va ajunge după gratii deoarece pedeapsa este suspendată sub supraveghere pentru 2 ani. Preda susține că deține un permis de conducere obținut în Anglia, permitându-i să conducă în întreaga Europă.

# Critici dure la adresa galeriei și a lui Adrian Mititelu

Andrei Preda a fost vocal în exprimarea nemulțumirilor sale față de echipa lui Adrian Mititelu și galeria acestuia. **Peluza Sud 1997**, care anterior nu a mai participat la meciurile FC U Craiova din cauza conflictului continuu cu Mititelu, a revenit pe stadion la începutul lunii noiembrie și a fost susținută de ultrașii olteni la un derby cu FCSB.

Cu toate acestea, Preda, fostul lider al galeriei, a refuzat să își asocieze echipa cu Mititelu și a declarat că actuala galerie a „alb-albaștrilor” nu se identifică cu Peluza Sud 1997. Preda a avut cuvinte aspre pentru Mititelu, criticând comportamentul acestuia față de echipă și orașul Craiova.

# Noua galerie, primită cu dezamăgire de către Andrei Preda

Preda nu s-a abținut de la a critica modul în care actuala galerie s-a prezentat la meciurile derby cu Dinamo și Rapid. Acesta a condamnat lipsa de spirit al echipei lui Mititelu și a taxat dur prezența galeriei pe stadion la jocul cu Dinamo.

Preda s-a arătat îngrijorat de faptul că actuala galerie nu a realizat niciun mesaj la adresa rivalilor și a declarat că nu se poate pretinde o galerie cu o istorie de 26 de ani fără a face un gest relevant în fața sincronizatei. În acest context, Preda a catalogat drept „dezamăgitor” faptul că actuala galerie trăiește în umbra faptelor sale și a celorlalți membri care nu mai participă la jocurile echipei.

Sursă foto: fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns