Știri

Alimentul afrodiziac recomandat de Mihaela Bilic pentru Dragobete: descoperă secretul!

today23 februarie 2024 5

Fundal
share close
Alimentul afrodiziac recomandat de Mihaela Bilic pentru Dragobete: descoperă secretul!
Alimentul afrodiziac recomandat de Mihaela Bilic pentru Dragobete: descoperă secretul!Ce aliment afrodiziac recomandă Mihaela Bilic îndrăgostiților, pentru ziua de Dragobete

În ziua de Dragobete, sărbătoarea iubirii în tradiția românească, un aliment cu proprietăți afrodiziace poate fi o alegere potrivită pentru a sărbători dragostea alături de persoana iubită. Iar nutriționistul Mihaela Bilic recomandă anumite alimente care pot spori starea de romantism și pasiune.

Secretul în care constă produsul

Potrivit Mihaelei Bilic, o alegere excelentă pentru îndrăgostiți în ziua de Dragobete este ciocolata neagră. Ciocolata neagră are un conținut ridicat de antioxidanți și substanțe care stimulează producția de endorfine în corp, ceea ce poate contribui la creșterea sentimentelor de fericire și iubire, precum și la îmbunătățirea dispoziției și energiei în timpul unei întâlniri romantice.

Pe lângă beneficiile psihologice ale consumului de ciocolată neagră, aceasta are și efecte benefice asupra sănătății, fiind asociată cu reducerea riscului de boli de inimă și îmbunătățirea circulației sângelui. Așadar, ciocolata neagră poate fi considerată un aliment afrodiziac ideal pentru a sărbători iubirea într-un mod sănătos și delicios.

În concluzie, pentru a adăuga o notă de pasiune și romantism zilei de Dragobete, îndrăgostiții pot opta pentru ciocolata neagră, urmând recomandarea nutriționistului Mihaela Bilic.
Sursa foto: Fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns