Știri

Alertă în apropiere de București: Un bărbat s-a infiltrat în locuința fostei sale iubite pretinzând că este curier și acum o ține ostatică, amenințând că se aruncă de la etaj.

today22 martie 2024

Fundal
share close
Alertă în apropiere de București: Un bărbat s-a infiltrat în locuința fostei sale iubite pretinzând că este curier și acum o ține ostatică, amenințând că se aruncă de la etaj.Amenințări de sinucidere cu serenade în Chiajna

Un bărbat din Chiajna a pus în alertă autoritățile după ce a amenințat că se va arunca de la etajul cinci al blocului. Acesta a fost auzit cântând serenade în timp ce se afla pe marginea ferestrei, contribuind la creșterea dramatismului situației.

Vecinii au alertat imediat autoritățile, iar echipele de intervenție au sosit rapid la locul incidentului. S-a format un perimetru de securitate în jurul blocului pentru a proteja trecătorii și a se evita un posibil deznodământ tragic.

În timp ce negocierile cu bărbatul erau în desfășurare, acesta a continuat să amenințe că se va arunca, însă echipa de intervenție a reușit să îl convingă să renunțe la gestul său extrem. După mai multe ore de negocieri tensionate, bărbatul a fost convins să se retragă de la marginea ferestrei și a fost luat în custodie pentru evaluare psihiatrică.

Situații de acest gen sunt extrem de delicate și necesită o abordare profesionistă din partea autorităților. Este important să se acorde atenție persoanelor aflate într-o astfel de stare de disperare și să li se ofere asistență psihologică și suport emoțional pentru a preveni tragedii.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20640596

Scris de: ManeleMania

Rate it