Știri

„Agresiune șocantă în Drobeta Turnu Severin: Adolescent înjunghie iubita și încearcă să se sinucidă”

today23 februarie 2024 2

Fundal
share close
„Agresiune șocantă în Drobeta Turnu Severin: Adolescent înjunghie iubita și încearcă să se sinucidă”
„Agresiune șocantă în Drobeta Turnu Severin: Adolescent înjunghie iubita și încearcă să se sinucidă”Incident violent în centrul Drobeta Turnu Severin

Un tânăr și iubita sa ajung la spital în urma unui conflict violent

Un incident violent a avut loc în centrul orașului Drobeta Turnu Severin, în care un tânăr și iubita sa au ajuns la spital cu răni grave. Se pare că băiatul a înjunghiat-o pe fată, iar apoi s-a auto-rănit.

Detalii despre incident

Potrivit martorilor, conflictul a izbucnit pe stradă între tânărul cuplu, iar situația a escaladat repede. Tânărul a scos un cuțit și a înjunghiat-o pe fată, provocându-i răni serioase. Ulterior, s-a tăiat și el în zona abdominală.

Imediat după incident, cei doi au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de urgență. Medicii au declarat că starea celor doi este gravă, dar stabilă în prezent.

Autoritățile investighează incidentul

Poliția a fost chemată la fața locului și a început o anchetă pentru a stabili cauzele și circumstanțele exacte ale incidentului violent. Până în prezent, nu s-au furnizat informații despre motivul conflictului dintre cei doi tineri.

Familia și prietenii celor implicați în incident sunt șocați de cele întâmplate și se roagă pentru recuperarea rapidă a celor doi răniți. Se așteaptă un comunicat oficial din partea autorităților cu privire la evoluția stării de sănătate a celor implicați în acest incident violent.Sursa foto: Fanatik.ro

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns