Știri

Accident tragic pe autostradă din Germania: Cel puțin cinci morți în urma unui accident grav de autocar

today28 martie 2024

Fundal
share close
Accident tragic pe autostradă din Germania: Cel puțin cinci morți în urma unui accident grav de autocar
Accident tragic pe autostradă din Germania: Cel puțin cinci morți în urma unui accident grav de autocarCel puțin cinci persoane au murit și 20 au fost rănite într-un grav accident petrecut miercuri pe o autostradă din apropiere de Leipzig.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10 dimineața, când un camion a intrat în coliziune cu mai multe autovehicule. Impactul a dus la decesul a cinci persoane și la rănirea altor 20, dintre care câteva se află în stare gravă.

Echipele de intervenție au sosit rapid la locul accidentului și au acordat primul ajutor victimelor. Mai apoi, persoanele rănite au fost transportate la spitale din zonă pentru îngrijiri medicale.

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a stabili cauza exactă a accidentului. Se pare că vizibilitatea redusă din cauza condițiilor meteo nefavorabile ar fi putut contribui la producerea coliziunii.

Autostrada a fost temporar blocată pentru efectuarea cercetărilor și înlăturarea vehiculelor implicate. Traficul rutier a fost deviat pe rute alternative, iar autoritățile au cerut șoferilor să conducă cu prudență și să evite viteza excesivă în condiții de vizibilitate redusă.

Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20645857

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns