Știri

Accident în Londra implicând 15 mașini, soldat cu rănirea a 34 de persoane: „Scene ca într-un infern”

today4 martie 2024 1

Fundal
share close
Accident în Londra implicând 15 mașini, soldat cu rănirea a 34 de persoane: „Scene ca într-un infern”
Accident în Londra implicând 15 mașini, soldat cu rănirea a 34 de persoane: „Scene ca într-un infern”Accident major de circulație în Londra

Un accident major de circulație s-a produs în Londra, unde 15 mașini au fost implicate. Echipajele de salvare au intervenit prompt și au declarat că 34 de persoane au fost rănite în urma impactului violent. Cauza principală a accidentului pare să fi fost grindina.

Accidentul a avut loc într-o zi cu condiții meteo extreme, care au inclus ploi torențiale și grindină de dimensiuni mari. Vizibilitatea redusă și carosabilul alunecos au contribuit la producerea acestui accident în lanț.

Salvatorii au intervenit imediat și au acordat primul ajutor victimelor rănite, transportându-le apoi la spitale pentru îngrijiri medicale suplimentare. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest accident grav.

Locuitorii din zonă au fost speriați de violența impactului și au fost îndemnați să evite zona afectată pentru a permite intervenția echipajelor de salvare. Se estimează că traficul rutier va fi perturbat pentru o perioadă îndelungată în urma acestui accident.

Autoritățile din Londra au făcut apel la șoferi să conducă cu prudență în condiții meteo nefavorabile și să adapteze viteza la condițiile de drum pentru a evita astfel de accidente grave în viitor.


Sursa foto: Fanatik.ro
Articol original: https://www.fanatik.ro/?p=20623377

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns