Știri

Accident grav în Sectorul 5: Ambulanță cu pacient implicată într-o coliziune și răsturnată

today2 aprilie 2024

Fundal
share close
Accident grav în Sectorul 5: Ambulanță cu pacient implicată într-o coliziune și răsturnată
Accident grav în Sectorul 5: Ambulanță cu pacient implicată într-o coliziune și răsturnatăCiocnire violentă între autospecială SMURD și autoturism în sectorul 5 din Capitală

O autospecială SMURD s-a ciocnit violent cu un autoturism în sectorul 5 din București, în timp ce se afla în misiune de salvare a unui pacient.

Potrivit martorilor oculari, accidentul s-a produs în timp ce autospeciala SMURD se deplasa cu semnalele acustice și luminoase de urgență pornite, încercând să ajungă la locul incidentului unde se afla pacientul care avea nevoie de asistență medicală urgentă.

În urma impactului puternic, atât autospeciala SMURD, cât și autoturismul au suferit pagube materiale semnificative. Echipajul medical a reușit să acorde primul ajutor pacientului rănit, care a fost ulterior transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Mai multe echipe de intervenție au ajuns la locul accidentului pentru a gestiona situația și a investiga cauzele exacte ale ciocnirii.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul și cine poartă responsabilitatea pentru această coliziune.

Este important ca șoferii să acorde prioritate autospecialelor de intervenție în trafic pentru a evita astfel situații periculoase care pot duce la astfel de evenimente nefericite.

Imagini de la locul accidentului au fost preluate de camerele de supraveghere din zonă și vor fi folosite în investigația oficială a autorităților competente.

Momentan, traficul în zonă a fost restricționat pentru a facilita intervenția echipelor de salvare și a poliției. Se recomandă conducătorilor auto să evite zona pentru a nu perturba operațiunile de investigație și intervenție.

Vom reveni cu mai multe informații pe măsură ce autoritățile fac publice detalii suplimentare despre acest incident.


Sursa foto: Fanatik.ro
Sursa: https://www.fanatik.ro/?p=20649980

Scris de: ManeleMania

Rate it

Post comments (0)

Lasă un răspuns